postheadericon Paistettua possua ja pitkäpapuja

Paistettua possua pitkäpapujen kanssa.

PHAD PHRIK-KHING MUU GAP TUA-FAK-YAO


Ainekset:

1.

2 rkl kasvisöljyä
2 rkl punaista currytahnaa

2.

300 g porsaan sisäpaistia viipaloituna ja marinoituna
1 rkl:lla kalakastikkeella noin 20 min.

3.

4 dl pitkäpapuja, leikkaa ne noin 4 cm paloiksi, laita
kiehuvaan veteen puoleksi minuutiksi. Kaada siivilään ja
huuhdo kylmällä vedellä.
1 rkl kalakastiketta
1 rkl palmusokeria.

 

Valmistus:

Kuumenna 1. vokkipannulla keskilämmöllä koko ajan sekoittaen,
kunnes tunnet chilin voimakkaan aromin nenässäsi.

Lisää 2. ja paista hiljalleen, kunnes liha on kypsää.

Lisää 3. ja sekoita ainekset nopeasti.

 

Täydentämään:

Höyrystetty riisi